livrare rapida Livrare rapida

livrare gratuira Livrare gratuita la comenzi de 150 Lei

calitate produse Calitatea garantata a produselor

telefon triconf Comenzi telefonice: 0745 200 061

0
produse in cos /
0 lei
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Ne place să investim în obiecte vestimentare de calitate, dar și la modă, și încercăm pe cât posibil să le prelungim durata de folosire și să le păstrăm în condiții cât mai bune. Așa cum folosim creme pentru întreținerea pantofilor la exterior, e bine să purtăm talpici  sau sosete scurte pentru menținerea unui interior uscat al pantofului, dar și pentru sănătatea piciorului.

Citeste mai mult

Etichete:

La Moda Dresul Gros si Mat

Ciorapii sau dresul sunt un element important pentru garderoba oricărei fete sau femei. De aceea, nu trebuie să îi ignorăm, fiindcă alegerea şi asortarea lor poate reprezenta succesul sau eşecul ţinutei tale. Purtarea ciorapilor groşi îţi permite să fii mereu la modă şi să te bucuri de tot confortul de care ai nevoie. Fie că îi consideri un accesoriu vestimentar, fie că îi vezi ca pe un articol de îmbrăcăminte de bază, fie că pentru tine aceştia reprezintă doar un obiect practic, nu ezita să ai în garderobă cât mai multe perechi de dresuri pentru sezonul rece

Citeste mai mult
Stil masculin: boxeri si lenjerie intima

În ultimii ani a apărut o mare varietate de îmbrăcăminte de baie pentru bărbaţi. Astfel, în loc de slipul clasic, orice bărbat poate îmbrăca boxeri, tanga sau pantaloni scurţi pentru baie. În mintea femeilor, slipul clasic sau boxerii vor câştiga întotdeauna. De ce? Fiindcă slipul tanga nu lasa loc imaginatiei şi, de multe ori, este considerat dezgustător pe plajă. Pe de altă parte, pantalonii scurţi pentru înot, chiar dacă sunt la modă acum, aduc mai mult a adolescent sau copil şi nu vor determina femeile să fie atrase de tine. 

Citeste mai mult
Ciorapi cu Vitamina E si continut de cafea!

Hainele nu mai sunt doar accesorii vestimentare de mult timp. Poate că nu au fost niciodată doar atât. Acum spun multe despre personalitatea celei sau celui care o poartă, despre stilul de viaţă şi, de multe ori, despre contul bancar. Mai nou însă, lenjeria este şi o sursă de sănătate pentru piele. Asta graţie ciorapilor cu Vitamina E, care sunt disponibili pe Triconf.ro.

Citeste mai mult
Maternitatea este perioada cea mai frumoasă din viața unei femei.

Ciorapi gravide pentru viitoarea mămică imbunatateste circulatia sangelui, previne oboseala si umflarea picioarelor.  Maternitatea este perioada cea mai frumoasă din viața unei femei. Se spune că o femeie însărcinată radiază de fericire și bucurie, are o sclipire aparte în ochi și este mereu veselă. Viitoarea mămică trebuie să se îngrijească și să se aranjeze chiar și mai mult decât înainte.

 

Citeste mai mult
Relaxare la tine acasă!

Azi te provoc să te relaxezi și să te răsfeți la tine acasă, să lași deoparte toate problemele de la job, și doar să te simți bine. Cine nu își dorește o oră de relaxare, chiar și la el acasă, în confortul propriei case? Și ce te împiedică să faci asta? 

Citeste mai mult
Produsele româneşti de calitate nu au dispărut! Încă mai există şi se pot comanda online

Puţine sunt magazinele care, în era corporaţiilor şi a importurilor ieftine, mai promovează şi susţin producătorii locali, autohtoni. Unul dintre aceste magazine care susţine producătorii români este Triconf.ro, care, în materie de textile, are numai produse de calitate, mare parte dintre ele româneşti.

Citeste mai mult
Confort şi relaxare în dormitor

Patul este locul unde ne petrecem cel puţin o treime din viaţă, fiind elementul principal al oricărui dormitor. În jur de 8 ore pe zi sunt petrecute în pat, fie că este vorba de somn, de privit la televizor, de momente tandre cu partenerul, de gânduri triste sau planuri de viitor, boală sau bucurie, butonarea telefonului sau chiar de mâncat. Patul este cel pe care stăm, iar, pentru a ne susţine toate activităţile şi emoţiile, avem nevoie de confortul oferit de acesta.

Citeste mai mult

Etichete:

Şosete groase pentru zile răcoroase

Vremea devine tot mai rece, iar, cum nimeni nu îşi doreşte să răcească, în garderoba noastră încep să apară hainele ceva mai groase. Chiar dacă aţi schimbat deja tricourile cu bluze cu mânecă lungă, sandalele cu pantofi, iar în dulap încep să îşi facă loc gecile, nu uitaţi nici de şosete, care trebuie să fie puţin mai groase decât cele purtate până acum. 

Citeste mai mult

Va mai amintiţi ce simţeaţi în copilărie, în preajma noului an şcolar? Vă puteţi  închipui nerăbdarea, entuziasmul, dar şi teama, emoţiile, gândurile,  întrebările  care trec prin mintea şi sufletul  unui  copil conştient de faptul că îl aşteaptă un nou  început?

Citeste mai mult
 1. 1
 2. 2
 3. 3