Azi te provoc să te relaxezi și să te răsfeți la tine acasă, să lași deoparte toate problemele de la job, și doar să te simți bine. Cine nu își dorește o oră de relaxare, chiar și la el acasă, în confortul propriei case? Și ce te împiedică să faci asta? Trebuie doar să vrei să-ți faci puțin timp pentru tine. Ia să vedem de ce avem nevoie: sare de baie sau spumant cu arome variate, muzică ambientală, ulei de masaj și un halat de baie pufos!

      După o baie lungă, timp în care ai putut să te gândești la lucruri frumoase, concediul petrecut la mare sau la următoarea petrecere la care urmează să participi, ce poate fi mai plăcut decât să te înfășori într-un halat de baie pufos și călduros! La noi poți să găsești un astfel de halat ideal, făcut să te relaxeze doar la simpla atingere! Halatul de baie de damă este din material cocolino, creat special pentru a absorbi imediat apa si pentru a menține o căldură plăcută corpului în momentul în care ieși din baie.

      Înfășurată în halatul de baie, cu un pahar de vin în mână, relaxează-te citind o carte bună, cautând informații despre următoarea escapadă sau povestind cu prietena cea mai bună! Garantăm că te vei îndrăgosti de el după prima purtare!