• 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Atunci când alegeți ciorapii pentru lucru, ar trebui să țineți cont nu numai de culoarea acestora, ci și de posibilele aplicații, modele și grosime. 

Citeste mai mult

Etichete:

Chiloti tanga - barbati

Citeste mai mult

Etichete:

Ciorapi portjartier sau cele cu banda adeziva. Din cele mai vechi timpuri, femeile au fost preocupate de modă, de haine în trend, au apreciat și au recunoscut cu ușurință materialele de calitate. Indiferent de greutățile anumitor perioade, indiferent de temperatura de afară, femeile nu au uitat să fie feminine, să se îmbrace frumos și să se îngrijească. 

Citeste mai mult

Etichete:

Chiloti lenjerie intima. - Când femeile poartă lenjeria potrivită, sunt mai încărcate și se simt mai bine, iar acest lucru se poate vedea în aspectul lor general, și în relația cu partenerul.  Având în vedere că, în materie de chiloți, femeie și care nu permite, după ce o varietate de produse de mare, multe alegeri de cumpărare și de purtare devine dificilă. Semitanga , tanga brazilian , clasice- chilot , sport boxeri , Chilot cu talie inalta , boxeri cu dantela , tanga Modelator

Citeste mai mult

Ciorapii subtiri pe timpul verii, majoritatea femeilor renunţă la purtarea ciorapilor şi adoptă o ţinută lejeră, cu piciorul gol. Ce faci, însă, dacă eşti nevoită să porţi ciorapi? O ţinută elegantă impune purtarea ciorapilor, indiferent de sezon. Vara, acest lucru poate deveni neplăcut, din cauza căldurii. Însă, dacă alegi ciorapi de 8 sau 15 den, nici nu vei simţi prezenţa lor. Mai mult, ciorapii subţiri, care se prind cu bandă adezivă şi cărora le lipseşte partea de chilot, sunt alegerea perfectă pentru o zi călduroasă de vară. 

Citeste mai mult

 Cum să ascundem kilogramele în plus? Cu lenjeria modelatoare! Lenjeria modelatoare perfectă are nevoie de o ființă fără tăieturi, din material flexibil, îngrijire modeleleazu și uurință abdomen fișier, ajută evidența taliei te fa față te te simi bine pe propria ta piele. (rochite modelatoare, chilot cu corset și sutien intr-o singura piesa, modelator chilot inalt). Indiferent va prefera culoarea

Citeste mai mult

Daca ti-ai gasit deja perechea, simti nevoia de a-i dovedi celuilalt dragostea, exprimata in diferite moduri. Pentru o femeie este un prilej de infrumusetare cu scopul de a impresiona iubitul sau pentru a gasi sufletul pereche. Marilyn Zazu Line, pentru femeia care nu vrea sa treaca neobservata, este sexy si atragatoare, un adevarat magnet pentru barbati. Prin faptul ca imita ciorapul pentru portjartier, reprezinta elementul vestimentar cel mai important pentru o intalnire romantica

Citeste mai mult

Chiloţii modelatori de la Mitex îţi redau încrederea în tine. Chilotul tanga modelator Mitex pot fi purtaţi cu orice fel de îmbrăcăminte, de zi sau de seară, fără a fi observaţi de admiratori, căci nu au cusături. Îi poţi cumpăra de aici:  

Citeste mai mult

Pregătirile pentru nuntă încep cu mult timp înainte, există detalii la care trebuie să se gandeasca ambii parteneri, dar există câteva amănunte la care mireasa trebuie să le acorde maximă atenție. Pentru mire, lucrurile stau relativ simplu, în schimb mireasa trebuie să fie atentă la toate detaliile, e bine să țină cont de anumite superstiții, dar și să mizeze mult pe confort. Feminitatea pe care o mireasă trebuie să o emane este dată atât de rochie, dar cel mai mult de atitudinea ei. Se spune că modelul sau culoarea lenjeriei și a desuurilor îți influențează starea de spirit, așa că nu uitați de aceste mici detalii nici în ziua nunții. Înainte de toate, mireasa trebuie să fie relaxată în ziua nunții, să se bucure de fiecare moment! 

Citeste mai mult

Etichete:

Vine iarna! Nu uita de maieu și de indispensabili! Vine iarna, și ne place sau nu, trebuie să avem grijă ce îmbrăcăminte și încălțăminte alegem pentru a ne proteja de frig, dar și pentru a ne simți confortabil. Și cum iarna se apropie, din garderobă nu trebuie să-ți lipsească indispensabilii comozi, dar călduroși potriviți în orice împrejurare, dar și maieuri plăcute la atingere și purtare!

Citeste mai mult
 1. 1
 2. 2
 3. 3