Te căsătoreşti, participi la un eveniment sau la o petrecere şi ai vrea să îmbraci o rochie mulată, dar te nemulţumesc micile imperfecţiuni ale corpului? Soluţia este un chilot modelator confortabil, astfel ca tu să arăţi mai suplă şi mai atrăgătoare, bucurându-te de complimentele celor din jur.

      Chilotul tanga modelator Mitex pot fi purtaţi cu orice fel de îmbrăcăminte, de zi sau de seară, fără a fi observaţi de admiratori, căci nu au cusături. Sunt eficienţi pentru că ascund celulită şi tonifiază pielea prin compresia asupra abdomenului şi a taliei, însă fără a împiedica circulaţia sangvină. Partea superioară conţine o bandă siliconată, care are rolul de a fixa chilotul pe piele.

      Aceasta lenjerie este deosebit de confortabilă prin absenţa cusăturilor, a compoziţiei materialului şi a benzii de silicon. Purtând un chilot modelator te poţi simţi bine pe toată durata evenimentului, fără a simţi niciun fel de disconfort şi fără a-ţi face griji că privitorii vor observa micile tale imperfecţiuni. 

     Magazinul nostru vine în întâmpinarea dorinţelor oricărei femei. Chiloţii modelatori de la Mitex îţi redau încrederea în tine. Îi poţi cumpăra de aici: