Chiloti tanga pentru bărbaţi devin ceva obişnuit, mai ales în rândul tinerilor şi a bărbaţilor mulţumiţi de fizicul lor. De ce ar trebui ca barbaţii să poarte tanga? Iată câteva argumente pentru aceasta:

  Bărbaţii îmbrăcaţi cu tanga arata mai sexy. Chiar dacă nu ai un corp perfect, acest model de chiloţi îţi va pune în evidenţă calităţile. Cu siguranţă ai observat că stripperii şi modelele masculine poartă tanga, pentru a-şi pune în evidenţă musculatura şi bronzul.

• Femeilor li se cere mereu să aducă varietate în dormitor. De ce nu ar veni şi bărbaţii cu ceva nou, pentru condimentarea vieţii sexuale? Un dans striptease făcut pentru parteneră pare mai degrabă realizabil când porţi tanga, decât fiind cu lenjerie obişnuită.

Dacă porţi tanga te vei simţi mai încrezător în tine şi îţi vei da seama că nu eşti atât de diferit faţă de modele. Admiră-te în oglindă şi vei fi încântat de alegere!

După ce te obişnuieşti cu purtarea chiloţilor tanga, ţi se vor părea extrem de confortabili şi cu greu vei mai putea reveni la cei normali. Deşi la început senzaţia va fi ciudată, după câteva zile de purtare te vei simţi perfect.

Chiloţii tanga sunt ideali pentru bărbaţii care obişnuiesc să poarte pantaloni mulaţi sau deschişi la culoare, pentru că, spre deosebire de lenjeria obişnuită, purtând tanga nu se vor vedea dungi şi cusături prin pantaloni.

Chiloţii tanga oferă un suport excelent organelor genitale, indiferent că este vorba de activitate de birou sau fizică. În plus, aerul circulă mai bine în zona genitală, astfel că se evita disconfortul cauzat de căldură sau chiar infecţiile.

Fiind mai mici decât lenjeria normală, chiloţii tanga se usucă mai uşor, se spală mai uşor şi ocupă mai puţin loc în şifonier sau în bagaj, deci, chiar şi din considerente practice, merită să încerci purtarea lor.

 Dacă vrei să porţi chiloţii tanga, indiferent de situaţie- la birou, la sport sau în intimitate, ar trebui să achiziţionezi modele care se potrivesc oricărei situaţii. Spre exemplu, tanga de bumbac ar fi o alegere excelentă; evită chiloţii de piele, sclipitori sau în culori ţipătoare.

    De asemenea, ţine cont de croi: chiloţii tanga nu trebuie să fie prea mari şi să semene cu cei normali, dar nici nu ar fi bine să se susţină doar într-o aţă, în loc de bandă, mai ales dacă faci sport; evită şi noul croi G-string, pentru activităţi obişnuite. În intimitate e potrivit orice vă place, dar în mediul de lucru sau când desfăşori o activitate fizică, nu ar trebui să te îndepărtezi foarte mult de clasic, în ceea ce priveşte materialele şi culorile. Bumbacul, microfibra, elastanul în culori precum: alb, negru, gri, albastru, cu o bandă lată de susţinere pe talie, ar fi alegerile ideale, pentru orice situaţie. Bucură-te de noua lenjerie şi ai încredere în ea! Va fi confortabilă, ieftină, practică şi sexy! Pentru cei mai introvertiţi, poate fi micul secret care va da încredere, iar cei mai deschişi vor putea să se laude cu ea şi să impună o modă în colectivul din care fac parte. Comanda chiloti tanga de barbati >>> https://www.triconf.ro/chiloti-tanga-barbati-mr-big.html