Cum să ascundem kilogramele în plus? Cu lenjeria modelatoare!

    Primăvara a venit, ea aduce multe evenimente fericite la care ne putem etala toaletele puse deoparte de prea mult timp. Eu ador primăvara pentru că pot să mă îmbrac extrem de lejer și de rapid, nu mai pierd ore întregi în fața dulapului, alegând haine care să-mi țină cald. Primăvara este anotimpul când ne etalăm și silueta, indiferent că optăm pentru rochii sau blugi, talia trebuie scoasă în evidență. De foarte multe ori bărbații apreciază o talie finuță, deși noi femeile credem că ei sunt atenți doar la picioare și posterior. O talie suplă scoate în evidență un bust frumos, atrage privirile și determină bărbatul să facă o plimbare vizuală pe tot trupul. Pentru talie gasiti pe site-ul triconf.ro corsete modelatoare, chiloti cu corset modelator intr-o singura piesa, ciorapi modelatori pentru burta, ciorapi modelatori pentru fese, ciorapi modelatori pentru coapse si pentru celulita.

    Tot primăvara este sezonul curelor de slăbire, numărăm câte luni mai avem până la primul eveniment unde trebuie să purtăm o ținută deosebită și trecem la treabă. Entuziasmul este mare în primele zile, iar el scade la fel de repede când ne dăm seama că acest sacrificiu are nevoie de mult timp, noi suntem departe de target și tot mai aproape de data evenimentului. Nu disperați, pentru toate există o soluție. Dacă nu reușești să te ții de o dietă, nu ai suficient timp să mergi la sport, sau pur și simplu, îți dorești o silueta de invidiat cu minim de efort, atunci poți apela cu încredere la lenjeria modelatoare.

    Lenjeria modelatoare perfectă trebuie să fie fără cusături, din material flexibil, care modelează cu ușurință abdomenul și fesele, ajută la evidențierea taliei și te face să te simți bine în propria piele. Magazinul Triconf știe exact ce ai nevoie, tocmai de aceea vă punem la dispoziție peste 50 de modele (rochite modelatoare, chilot cu corset si sutien intr-o singura piesa, chilot modelator inalt). Indiferent ce culoare preferi, ce model îți dorești, ce material preferi, aici găsești lenjeria perfectă. De la satin la bumbac, de la model casual la elegant, lenjeria modelatoare în culori variate, te ajută să te simți confortabil chiar și în cele mai mulate rochii.

    Fie că vrei să-ți modelezi talia, fesele sau coapsele, fie că vrei ca hainele să se așeze mai bine pe corpul tău, poți apela cu încredere la lenjeria modelatoare, deși este prevăzută din material compresiv, ea are grijă să nu stranguleze circulația sangvină. Ești proaspătă mămică? Ținem să îți spunem că avem modele recomandate mămicilor după perioada de sarcină, care vor ajuta corpul și abdomenul să revina la forma inițială, dinainte de sarcină. E important să ne simțim bine în propria piele și e și mai bine când putem apela la mici trucuri pentru a avea talia mult visată!