livrare rapida Livrare rapida

livrare gratuira Livrare gratuita la comenzi de 150 Lei

calitate produse Calitatea garantata a produselor

telefon triconf Comenzi telefonice: 0745 200 061

0
produse in cos /
0 lei
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Lenjerie intimă românească, de calitate superioară


     Cu siguranţă, fiecare dintre noi şi-a pus întrebări referitoare la calitatea unui produs pe care dorea să-l cumpere, la un moment dat. Aceste îndoieli sunt perfect justificabile, într-o piaţă în care se găsesc numeroase bunuri de import cu provenienţă diversă, iar preţul nu mai oferă garanţia calităţii.

    

     Răspunsul la aceste întrebări se găseşte în achiziţionarea produselor româneşti, care garantează calitatea superioară, menţinând un preţ scăzut. Deşi percepţia actuală este că în România nu se mai fabrică produse bune şi moderne, exista totuşi industrii la care excelăm. Printre acestea ar fi şi industria textilă, care oferă calitate ridicată la un preţ mic, pentru confecţii precum: lenjerie intimă, ciorapi, pijamale, tricouri, produse textile medicinale. Pe toate acestea le găseşti într-o gamă variată pe: www.triconf.ro şi le poti cumpăra direct de pe site. Dar ce anume defineşte calitatea, în ceea ce priveşte lenjeria intimă? Calitatea este ceea ce îţi doreşti tu de la un produs: să arate bine şi să fie la modă, să fie practic, cu un croi confortabil, material frumos şi plăcut, să ţi se potrivească perfect ca stil, mărime şi culoare, să reziste mult timp, să nu producă răni sau alergii.

 

    Pentru producători, calitatea confecţiilor textile presupune, însă, mai mult de atât. Bumbac, satin, dantelă, elastan, toate acestea sunt achiziţionate de la cei mai de încredere producători de fibre textile, astfel încât, pornind de la materia primă, firmele româneşti să poată furniza produse de foarte bună calitate. Industria textilă românească este, de asemenea, foarte atentă pe tot parcursul procesului de producţie, făcând numeroase verificări ale fiecărui articol, în toate etapele de producţie şi de livrare ale acestuia. Astfel, tu, ca şi client final, te poţi bucura de materiale şi cusături rezistente, de culori atractive, de confort şi igienă, pe toată durata purtării lenjeriei intime produse în România. Şi, ca o dovadă de încredere în brandurile autohtone, Triconf promovează numeroase produse româneşti de lenjerie intimă, astfel încât, prin achiziţionarea lor de pe www.triconf.ro, tu să poţi alege orice produs doreşti, al oricărui brand românesc.

 

    Pe site-ul Triconf există lenjerie pentru toată lumea. Femei, bărbaţi sau copii, toţi îşi pot cumpăra articole de calitate de aici, susţinând firmele româneşti. Pentru doamne şi domnişoare, lenjeria intimă este un accesoriu imbatabil, atunci când îşi doresc să fie sexy alături de partener sau, pur şi simplu, pentru a-şi construi încrederea în sine. Iar, dat fiind faptul că sexy este întotdeauna la modă, iar producătorii romani de lenjerie intimă oferă produse moderne şi frumoase, poţi alege cu încredere câteva piese de lenjerie pentru femei, direct de  pe site-ul www.triconf.ro. Pe lângă sutiene şi ciorapi de damă sexy, femeile active pot alege bustiere şi şosete, toate acestea fiind fabricate din textile de calitate şi asigurându-ţi confortul necesar, întreaga zi. Nici momentele speciale din viaţa doamnelor nu au fost neglijate de producătorii romani, astfel că aici găsiţi produse de calitate pentru mirese şi femei însărcinate.

 

    Dacă te gândeşti la o seară relaxantă în familie, poate că te interesează şi pijamalele confortabile, produse în România. Poţi comanda câte una pentru fiecare membru al familiei, fiindcă aceste confecţii româneşti sunt de calitate superioară şi au un preţ redus. Dacă eşti bărbat şi plănuieşti o zi de sport, poţi alege tricouri, şosete şi jambiere ale producătorilor români; sunt rezistente, comode şi ieftine. Chiar şi pentru o zi la birou poţi opta pentru lenjeria masculină românească, fiindcă te vei simţi foarte bine pe parcursul orelor de lucru. Copiii şi adolescenţii se pot bucura de culori intense şi imprimeuri drăguţe pentru şosete şi colanţi, iar lenjeria intimă, din materiale de calitate, nu va provoca niciun fel de neplăcere copiilor. Triconf şi producătorii români nu i-au uitat nici pe cei cu probleme, astfel că de pe www.triconf.ro puteţi cumpăra confecţii textile medicinale, bune şi comode, fabricate în România.

 

    Produsele de lenjerie intimă, o nişă care ţine atât de modă, cât şi de necesităţi practice, trebuie să îndeplinească standardele ambelor categorii, pentru a putea fi considerate de calitate superioară. Am selectat confecţiile celor mai importanţi producători români, care se supun exigenţelor oricărui cumpărător informat. Brandurile româneşti de lenjerie intimă vând foarte bine în străinătate, fiindcă oferă produse frumoase, bune şi ieftine. Dar tu le ai la dispoziţie pe toate aici, pe www.triconf.ro, cu transport gratuit, aşa că poţi beneficia chiar acum de lenjerie intimă românească, de calitate.

Şosetele-­ un accesoriu util şi la modă


   Şosetele, aceste mici articole textile, considerate de unii un accesoriu la modă, iar de alţii - ­ un produs de lenjerie util, sunt purtate de toată lumea şi sunt potrivite pentru orice situaţie.

    Dacă  eşti  o  persoană  la  modă  şi  ai  şosete  asortate  pentru  orice  ţinută,  înseamnă  că  acestea reprezintă un accesoriu vestimentar excelent pentru tine şi că, prin micile detalii, vor defini frumos imaginea  ta.  Pentru  bărbaţii  îmbrăcaţi  la  costum,  şosetele  se  asortează  fie  cu  pantofii,  fie  cu pantalonii. Pentru fetele îndrăzneţe, care poartă şosete colorate sau cu modele, combinate cu o fustă casual sau pantaloni scurţi, acestea se pot asorta fie cu geanta şi cu celelalte accesorii, fie cu bluză sau tricoul. Nu uita nici de lungimea şosetelor!  Vara, la pantofi sport sau la mocasini, băieţii şi bărbaţii poarta şosete scurte, aproape invizibile. În schimb, pentru un costum trebuie să alegi şosete mai lungi, astfel încât să nu se vadă deloc din picior atunci când te aşezi. Şosetele lungi,  până  la  genunchi,  se  potrivesc  şi  adolescentelor  care  vor  să  aibă  o  ţinută  casual îndrăzneaţă,  combinându­le  cu  o  fustă  scurtă.  Deşi  femeile  care  se  îmbraca  elegant  aleg,  de obicei, ciorapii, există şi situaţii când pot purta şosete la ţinute business. De exemplu, iarna, când porţi un costum şi cizme elegante, de ce să renunţi la căldură şi confortul şosetelor, invizibile în cizme?

    Dacă pentru tine şosetele reprezintă un articol de lenjerie util, atunci cu siguranţă te interesează şi din ce sunt făcute, cât sunt de groase şosetele, ce textura au, cât de rezistente sunt şi cum le poţi îngriji. Triconf are toate tipurile de şosete, potrivite pentru orice ocazie. Avem şosete flauşate pe interior,  potrivite  anotimpului rece,  dar  avem  şi  şosete  subţiri,  confecţionate  din  materiale  care lasă  piciorul  să  respire  pe  timpul  verii.  Avem  atât  şosete  care  oferă  senzaţia  de  micromasaj, datorită unei zone de compresie specială, dar şi şosete speciale, care protejează termic picioarele şi feresc de umezeală. Ideale pentru sportivi sunt şosetele cu manşeta de elastic, confecţionate din bumbac şi poliamida. Dacă ţii la durata de viaţă a şosetelor tale, alege­le pe cele cu călcâi şi vârf întărit. Îţi recomandăm sa alegi şosete care conţin şi microfibra sau elastan pentru ţinutele clasice, datorită faptului  că  se mulează mai bine pe picior. Şosetele  cu textură  specială, de tip "bob  de  orez",  oferă  un  confort  sporit  şi  asigură  o  bună  aerisire  a  piciorului,  deci  sunt recomandate  pentru  sportivi  şi  pentru  purtarea  pe  timpul  verii.  La  Triconf  găsiţi  şi  şosete medicinale, pentru persoane cu picioare sensibile şi circulaţie sangvină precară.

     Se găsesc de toate pe www.triconf.ro, dar cum avem grijă de şosetele pe care le cumpărăm? Şi aici nu ne referim la pierderea definitivă a uneia dintre şosete, într-­un mod inexplicabil, deşi acest lucru s-­a întâmplat oricui, măcar o dată în viaţă. Cum să avem grijă de şosete, astfel încât ele să ne asigure confortul şi igiena necesare, cât mai mult timp? De exemplu, şosetele albe de bumbac se  spala  la  75-­80  de  grade,  iar  pentru  cele  colorate  şi  cu  conţinut  de  poliamidă  sau  elastan, temperatura se modifică, în funcţie de instrucţiunile de pe produs. Dar ce faceţi dacă aţi călcat pe o gumă de mestecat? Vă spunem un secret: puteţi pune şoseta în congelator, pentru maxim o oră, iar guma se va desprinde foarte uşor de pe materialul textil.

    Spune-­ne şi tu ce fel de şosete preferi, cum le asortezi, cum le îngrijeşti. Cauta modelele favorite în site-­ul nostru şi viziteza-­ne cât mai des, pentru a afla noi informaţii utile despre şosete.

 1. 1
 2. 2
 3. 3