• 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Maternitatea este perioada cea mai frumoasă din viața unei femei.

Ciorapi gravide pentru viitoarea mămică imbunatateste circulatia sangelui, previne oboseala si umflarea picioarelor. 

 

Citeste mai mult
Relaxare la tine acasă!

Azi te provoc să te relaxezi și să te răsfeți la tine acasă, să lași deoparte toate problemele de la job, și doar să te simți bine. Cine nu își dorește o oră de relaxare, chiar și la el acasă, în confortul propriei case? Și ce te împiedică să faci asta? 

Citeste mai mult
Produsele româneşti de calitate nu au dispărut! Încă mai există şi se pot comanda online

Puţine sunt magazinele care, în era corporaţiilor şi a importurilor ieftine, mai promovează şi susţin producătorii locali, autohtoni. Unul dintre aceste magazine care susţine producătorii români este Triconf.ro, care, în materie de textile, are numai produse de calitate, mare parte dintre ele româneşti.

Citeste mai mult
Confort şi relaxare în dormitor

Patul este locul unde ne petrecem cel puţin o treime din viaţă, fiind elementul principal al oricărui dormitor. În jur de 8 ore pe zi sunt petrecute în pat, fie că este vorba de somn, de privit la televizor, de momente tandre cu partenerul, de gânduri triste sau planuri de viitor, boală sau bucurie, butonarea telefonului sau chiar de mâncat. Patul este cel pe care stăm, iar, pentru a ne susţine toate activităţile şi emoţiile, avem nevoie de confortul oferit de acesta.

Citeste mai mult

Etichete:

Şosete groase pentru zile răcoroase

Vremea devine tot mai rece, iar, cum nimeni nu îşi doreşte să răcească, în garderoba noastră încep să apară hainele ceva mai groase. Chiar dacă aţi schimbat deja tricourile cu bluze cu mânecă lungă, sandalele cu pantofi, iar în dulap încep să îşi facă loc gecile, nu uitaţi nici de şosete, care trebuie să fie puţin mai groase decât cele purtate până acum. 

Citeste mai mult

Experimentele vestimentare sunt specifice mai degrabă femeilor, însă cine a spus că bărbaţii nu pot încerca lucruri noi? Chiloţii tanga pentru bărbaţi devin ceva obişnuit, mai ales în rândul tinerilor şi a bărbaţilor mulţumiţi de fizicul lor.

De ce ar trebui ca bărbaţii să poarte tanga? Iată câteva argumente pentru aceasta:

 

Citeste mai mult

Va mai amintiţi ce simţeaţi în copilărie, în preajma noului an şcolar? Vă puteţi  închipui nerăbdarea, entuziasmul, dar şi teama, emoţiile, gândurile,  întrebările  care trec prin mintea şi sufletul  unui  copil conştient de faptul că îl aşteaptă un nou  început?

Citeste mai mult

Pe timpul verii, majoritatea femeilor renunţă la purtarea ciorapilor şi adoptă o ţinută lejeră, cu piciorul gol. Ce faci, însă, dacă eşti nevoită să porţi ciorapi?

Citeste mai mult
Chiloţii: "Ce vor femeile?"

 Având în vedere faptul că, în materie de chiloţi, femeile au de unde alege, dintr-o mare varietate de produse, de multe ori alegerea de cumpărare şi de purtare devine dificilă.

Citeste mai mult

Etichete:

Sutienul perfect pentru tine

 Pentru femeile cu sâni mari, avem sutiene de bumbac, cu bretele late, cu inserţii de dantelă, broderie şi întărituri, dar fără sârme de susţinere. Pentru femeile cu sâni mici, avem sutiene push-up care măresc vizual bustul cu până la două mărimi, confecţionate din microfibră şi care, prin forma lor, au ca rezultat un aspect natural al sânilor. 

Citeste mai mult
 1. 1
 2. 2
 3. 3