Patul este locul unde ne petrecem cel puţin o treime din viaţă, fiind elementul principal al oricărui dormitor. În jur de 8 ore pe zi sunt petrecute în pat, fie că este vorba de somn, de privit la televizor, de momente tandre cu partenerul, de gânduri triste sau planuri de viitor, boală sau bucurie, butonarea telefonului sau chiar de mâncat. Patul este cel pe care stăm, iar, pentru a ne susţine toate activităţile şi emoţiile, avem nevoie de confortul oferit de acesta.

         Starea de sănătate, succesul personal, calmul şi veselia se datorează, în mare parte, unui somn odihnitor. O saltea de grosimea şi consistenţa potrivită, o somieră solidă şi un cadru frumos constituie o mare parte din confortul şi bunăstarea oferite de statul în pat. Totuşi, efectele benefice ale acestor elemente principale pot fi anulate dacă aşternuturile zgârie, dacă feţele pentru perne sunt prea mari sau prea mici, dacă sunt pătate, rupte sau pur şi simplu urâte. Detaliile fac diferenţa, se spune, iar, în cazul patului, detaliile iau locul elementelor de bază. La ce bun un cadru de pat frumos, dacă aşternuturile sunt respingătoare? Până la urmă, privind patul, suprafaţa cea mai mare din aria vizuală o constituie aşternutul, deci estetica lui devine mai importantă decât cea a cadrului de pat, în ambianţa dormitorului. Ce folos să aveţi o pernă perfectă, dacă faţa vă e iritată de la materialul neplăcut al unor aşternuturi de pat de proastă calitate? De aceea, textura aşternuturilor contează cel puţin la fel de mult ca elementele pe care le îmbracă. Ce importanţă mai are confortul saltelei, dacă în contact direct cu pielea dumneavoastră intră nişte haine inconfortabile, prea strâmte sau în care transpiraţi? Pijamaua este, astfel, un element extrem de important în ceea ce priveşte calitatea somnului. Dincolo de toate acestea, dacă aveţi parte de linişte şi posibilitatea de a face întuneric aşa cum vă place, aveţi premisele potrivite pentru a vă trezi veseli şi odihniţi.

          Cumpărând lenjerii de pat şi pijamale de la Triconf, puteţi fi siguri că nu daţi greş şi că vă veţi bucura de un timp minunat petrecut în dormitor. Numeroasele culori şi modele ale aşternuturilor se potrivesc oricărui dormitor, iar materialele satisfac chiar şi cea mai sensibilă piele, fiind foarte rezistente la spălare. Pijamalele au diferite modele şi mărimi, fiind potrivite oricui, oricând. Copii, femei şi bărbaţi, indiferent de sezon, le poartă cu drag, uneori, chiar şi ca îmbrăcăminte de casă. La Triconf, ai de unde alege, astfel încât să îţi transformi somnul şi timpul petrecut acasă în cea mai plăcută experienţă.

          Fiind atenţi la detalii, veţi simţi diferenţa de confort. Chiar dacă nu vă permiteţi un cadru de pat de lux, o somieră scumpă şi ultimul model de saltea, vă puteţi creşte starea de bine, cu ajutorul detaliilor necostisitoare, precum lenjeria de pat şi pijamaua. Dacă deja aţi investit în elementele de bază pentru pat, nu vă anulaţi investiţia, economisind de la lucruri ieftine, dar care au un impact puternic asupra gradului de confort. Comandaţi cu încredere lenjeriile de pat şi pijamalele de la Triconf, pentru a beneficia de calităţile acestora. Somn uşor!