Hainele nu mai sunt doar accesorii vestimentare de mult timp. Poate că nu au fost niciodată doar atât. Acum spun multe despre personalitatea celei sau celui care o poartă, despre stilul de viaţă şi, de multe ori, despre contul bancar. Mai nou însă, lenjeria este şi o sursă de sănătate pentru piele Ciorapii conţin microcapsule cu Vitamina E, care face pielea mai sănătoase, fiind un antioxidant natural. Acesta este însă doar unul dintre avantajele Vitaminei E care se află în aceste microcapsule din ciorapii care pot fi comandaţi de pe Triconf.ro. Vtimania E protejează pielea de lumina ultravioletă şi previne deteriorarea celulelor.
Rezultatele unor studii spun că vitamina E ajută la diminuarea riscului apariţiei bolilor de inimă, infarctului, diabetului şi cataractei. Vitamina E poate scădea oxidarea colesterolului negativ, previne coagularea sângelui, măreşte capacitatea de reacţie a sistemului imunitar şi este benefic sistemului nervos.
Pe lângă ciorapii cu Vitamina E, pe Triconf.ro găseşti şi ciorapi cu Aloe Vera, care catifelează, menţine hidratarea şi rezistă la mai multe spălări. Comandă acum de pe triconf.ro, magazinul care susţine produsele româneşti, tot ceea ce vrei pentru tine şi pentru cei dragi şi vei vedea cât de uşor ajung produsele la tine acasă.