Puţine sunt magazinele care, în era corporaţiilor şi a importurilor ieftine, mai promovează şi susţin producătorii locali, autohtoni. Unul dintre aceste magazine care susţine producătorii români esteTriconf.ro, care, în materie de textile, are numai produse de calitate, mare parte dintre ele româneşti.

            Magazinul online Triconf.ro, locul perfect în care vei găsi tot ce îţi doreşti în materie de lenjerie, are de acum şi o nouă prezentare. Site-ul Triconf.ro te lasă acum să alegi fiecare model preferat din cele mai proaspete şi îndrăzneţe colecţii, de la cei mai renumiţi producători din lume, toate aflate pe stoc. Iar tu ai 10 motive pentru care merită să cumperi de la triconf.ro. Având un design şi o funcţionalitate deosebită, create exact pe gustul tău, triconf.ro nu va înceta să te surprindă.
Triconf.ro, prin miile de articole pe care ţi le pune la dispoziţie te va face, cu siguranţă, dependent de cumpărăturile online, rapide, fără stat la cozi, care ajung la tine acasă fără cheltuieli în plus. Asta pentru că pe triconf.ro vei găsi articole pentru femei cum ar ciorapi, dresuri cu bandă adezivă şi portjartier, colanţi, şosete, jambiere, chiloţi, sutiene şi lenejerie sexy, pentru momente incendiare în dormitor, dar şi articole diferite pentru bărbaţi şi copii.