În ultimii ani a apărut o mare varietate de îmbrăcăminte de baie pentru bărbaţi. Astfel, în loc de slipul clasic, orice bărbat poate îmbrăca boxeri, tanga sau pantaloni scurţi pentru baie, în funcţie de preferinţe. Pentru sezonul estival, Triconf nu i-a uitat pe bărbaţi şi a pregătit slipuri de baie pentru ei.

     Indiferent dacă ţi-ai construit muşchii tot anul sau nu, vara a venit. Dacă îţi doreşti să mergi la piscină sau la mare, odată ajuns acolo, în afară de slip, nu ai alte articole vestimentare care să arate că eşti la modă, să îţi evidenţieze calităţile sau să îţi ascundă defectele. Deci, pentru a arăta cât mai bine pe plajă sau la ştrand, trebuie să porţi un slip care să te avantajeze.

     Ar fi câteva aspecte la care trebuie să fii atent, atunci când cumperi un slip de baie. Cea mai bună decizie în ceea ce priveşte materialul ar fi o combinaţie de elastan şi poliamida, fiindcă au elasticitate bună, stau la locul lor, sunt materiale uşoare şi se usucă repede. În niciun caz nu cumpăraţi un slip care conţine bumbac, fiindcă va acumula apă, se va usca greu şi va avea un aspect de nedorit. Culoarea potrivită pentru un slip depinde de preferinţă, dar şi de caracteristicile corpului tău. Dacă ai ten deschis la culoare, ar fi bine să alegi un slip în culori mai închise; cei cu tenul închis pot alege culori mai luminoase, astfel încât să se creeze contrast. Culoarea şi imprimeurile de pe slip au legătură şi cu  constituţia: ar fi bine să alegi imprimeuri orizontale dacă te consideri prea slab şi vrei să pară că ai şolduri mai late, însă, dacă vrei să ascunzi câteva kilograme în plus sau să pari mai înalt, atunci alege imprimeuri verticale. În general, imprimeurile te fac să pari mai masiv, deci sunt potrivite pentru bărbaţii slabi, iar slipurile monocolore sunt o alegere potrivită pentru supraponderali. În orice caz, este esenţial să îţi alegi mărimea potrivită, pentru a nu te simţi inconfortabil şi a nu arăta ridicol.

   În mintea femeilor, slipul clasic sau boxerii vor câştiga întotdeauna. De ce? Fiindcă slipul tanga nu lasa loc imaginatiei şi, de multe ori, este considerat dezgustător pe plajă. Pe de altă parte, pantalonii scurţi pentru înot, chiar dacă sunt la modă acum, aduc mai mult a adolescent sau copil şi nu vor determina femeile să fie atrase de tine. Dincolo de toate, alege slipul care te face să te simţi bine în pielea ta, iar restul va veni de la sine.

  Chiar dacă nu ai un corp perfect, vei arăta mult mai bine la plajă dacă îmbraci un slip obişnuit sau o pereche de boxeri, decât în pantaloni scurţi de fas sau slip tanga. Şi, tocmai pentru că ne pasă de tine, avem exact tipurile de slip care te avantajează, iar Triconf îţi oferă aceste produse la un preţ care topeşte concurenţa.