Când femeile poartă lenjeria potrivită, sunt mai încrezătoare şi se simt mai bine, iar acest lucru se vede atât în aspectul lor general, cât şi în relaţia cu partenerul.

   Având în vedere faptul că, în materie de chiloţi, femeile au de unde alege, dintr-o mare varietate de produse, de multe ori alegerea de cumpărare şi de purtare devine dificilă. Semitanga, tanga brazilian, chilot clasic, boxeri sport, chilot cu talie înalta, boxeri cu dantelă, tanga modelator, precum şi multe alte modele de chiloţi, puteţi cumpăra direct de la Triconf. Totuşi, trebuie să recunoaştem: nu vă putem uşura alegerea, fiindcă avem nenumărate modele de chiloţi frumoşi, confortabili şi ieftini, aşa că, cel mai probabil, nu vă veţi mulţumi doar cu câteva perechi.

   Chiloţii tanga, de exemplu, sunt încă la modă în societatea noastră şi au succes mai ales în rândul tinerelor şi adolescentelor. Totuşi, medicii avertizează cu privire la sănătate, în ceea ce priveşte tanga. Acest tip de chilot, daca e confectionat din material sintetic, n-ar trebui sa fie purtat mai mult de 12 ore pe zi, deoarece, fiind în contact direct cu pielea, materialul poate provoca disconfort şi iritaţii. De asemenea, purtarea pentru mult timp a chiloţilor tanga sintetici  poate favoriza deplasarea bacteriilor din zona anală înspre vagin. Atenţie, deci, la materialui din care sunt confecţionaţi chiloţii pe care îi purtaţi, mai ales în cazul tanga. Exista modele de tanga foarte frumoase, cu bumbac şi dantela în compoziţie, aşa încât să vă simţiţi sexy şi vă bucuraţi de libertate, chiar si în îmbrăcăminte mulată sau deschisă la culoare, fără dungi vizibile.

   Boxerii sunt de asemenea populari în rândul tinerelor, dar şi al femeilor cu un stil de viaţa sportiv. O pereche de boxeri confecţionaţi dintr-un material subţire, care coboară puţin pe picior, îţi pot asigura tot confortul de care ai nevoie şi vor avea acelaşi efect de dungi invizibile. Boxerii pot fi o alegere practică sau un sexy, în funcţie de material (bumbac, dantelă, lycra), culoare şi croi. Boxerii sunt pentru femei alegerea perfectă pentru o zi de sport, dar şi pentru o după-amiază călduroasă petrecută în casa- în combinaţie cu un tricou lung. Boxerii îţi permit să te mişti în voie, te protejează de bacterii şi au un risc scăzut de a provoca iritaţii, dacă îţi alegi modelul potrivit.

 

   Chiloţii clasici sunt în vogă din nou şi revin cu tot felul de imprimeuri şi forme. A purta un chilot clasic nu mai este ceva doar pentru femei în vârstă, fiindcă există croiuri, culori şi materiale tinereşti, potrivite pentru toată lumea. Alegerea unui chilot clasic este sigură, în sensul că aceştia se potrivesc oricărei situaţii: fie că faci sport, fie că vrei să fii fermecătoare, există opţiuni de chiloţi clasici pentru tine. Chiloţii cu formă clasică provoacă rareori probleme de sănătate şi, dacă îţi alegi mărimea potrivită, iar chilotul are un material subţire şi un croi care să acopere tot, dungile nu vor fi vizibile prin haine. Există, de asemenea, şi  seturi de lenjerie sexy: sutien asortat cu un chilot de forma clasică, de culoare neagră, de exemplu, care poate conţine materiale precum dantela sau satin. Chilotul clasic a revenit la modă şi se poate cumpăra fără compromisuri.

 

   Lenjeria funcţionează ca o forţă invizibilă, magică: o poţi intui şi, cumva, îşi face simţită prezenţa, chiar dacă, de cele mai multe ori, nu o vezi. Toate tipurile de lenjerie sunt potrivite, însă pentru diferite situaţii. Totul este să te foloseşti de magia momentului şi a lenjeriei tale.