Pe timpul verii, majoritatea femeilor renunţă la purtarea ciorapilor şi adoptă o ţinută lejeră, cu piciorul gol. Ce faci, însă, dacă eşti nevoită să porţi ciorapi?

 O ţinută elegantă impune purtarea ciorapilor, indiferent de sezon. Vara, acest lucru poate deveni neplăcut, din cauza căldurii. Însă, dacă alegi ciorapi de 8 sau 15 den, nici nu vei simţi prezenţa lor. Mai mult, ciorapii subţiri, care se prind cu bandă adezivă şi cărora le lipseşte partea de chilot, sunt alegerea perfectă pentru o zi călduroasă de vară. Cu un maxim de confort şi o piele care poate respira uşor, te vei bucura doar de aspectul plăcut al piciorului şi de eleganta desăvârşită, în fusta sau rochia preferată.

 Majoritatea femeilor şi-au pus problema, la un moment dat, despre cum ar putea să poarte sandale sau pantofi decupaţi, alături de ciorapii de damă. Negăsind soluţii, au renunţat la ciorapi, deoarece întăritura de la vârful ciorapului, alături de sandale, ar fi fost o combinaţie estetică nereuşită. Totuşi, pentru această dilemă există un răspuns: ciorapii decupaţi la vârf, cu muchia ascunsă sub breteaua sandalei, vor arăta perfect pentru o ţinută elegantă de vară.

   Iar dacă ai o pedichiură perfectă, french sau unghii cu un model de care eşti tare mândră, de ce să le ţii ascunse sub întăritura ciorapului? Posibilitatea de a avea degetele libere, chiar şi atunci când porţi ciorapi, este inestimabilă, atât din punct de vedere estetic, cât şi în ceea ce priveşte confortul.

 Dacă de obicei porţi ciorapi pentru că te simţi jenată de micile imperfecţiuni ale pielii, iar vara, neputând purta ciorapi, eviţi fustele şi rochiile, afla că problema ta a luat sfârşit. Chiar dacă încă nu ai apucat să te bronzezi sau dacă nu ai o piele perfectă pe picioare, poţi purta ciorapi care să mascheze aceste aspecte, prin culori calde sau un uşor luciu. Toate acestea, fără nici un compromis: dat fiind faptul că ciorapii sunt foarte subţiri, că nu au o bază tip chilot şi nici vârfuri întărite, nu te vor jena, nu îţi va fi cald şi vei putea atrage privirile mai degrabă asupra unghiilor tale perfecte sau asupra formei piciorului, de care, poate, eşti mândră.

 La birou, la petrecere sau la o întâlnire, aceştia sunt alegerea perfectă pentru zilele de vară. Şi îţi spunem un secret: nu găseşti astfel de produse la alte magazine, fiindcă Triconf este printre puţinii care s-a gândit atât de detaliat la nevoile femeilor pe timpul verii.